TIAN TIAN SUSHI

TIAN TIAN SUSHI Heerlijke sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 692 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tian Tian Sushi. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2022 om 19:15 Bezorging was mega snel! Misschien was dit over? Helaas de rijst te klef, was het allemaal net niet vooral de minimale hoeveelheid vis naast de rijst de dus te klef was. Volgende keer beter
6 feb 2022 om 17:54 Chicken soup is delicious.
31 jan 2022 om 19:37 Broodje was erg taai!
23 jan 2022 om 17:53 Sushi was niet lekker, is niet vers. Chinees viel mee, maar zat weinig saus bij waardoor het een droge hap werd. Geen saus bij de cha sieuw. Ook geen mogelijkheid om witte rijst te bestellen bij een gerecht, waardoor je meer moet betalen voor bami.
2 jan 2022 om 20:38 Heerlijke verse sushi. Wij hebben besloten nooit meer ergens anders te bestellen;-)
1 jan 2022 om 20:23 Chinees en sushi besteld. Het Chinese eten was prima, de sushi vond ik wat tegenvallen. Wel lekker snel bezorgd.
31 dec 2021 om 19:31 Super lekker en verse sushi gegeten.
27 dec 2021 om 23:45 Echt serieus de beste sushi in Den Haag. Super verse vis, rijst was nog warm vd sushi’s, lekker crispy en snel + netjes bezorgd. Aanrader!
24 dec 2021 om 20:53 Heerlijk eten, grote porties. En (ruim) op tijd bezorgd. We hebben al diverse malen besteld en de kwaliteit is altijd even hoog. Aanradertje als je van Indisch-Chinees houdt.
24 dec 2021 om 12:25 Prijs/kwaliteit verhouding prima! Snelle bezorging, goed verpakt en warmen gerechten goed warm bij aankomst!
20 dec 2021 om 10:56 Na ruim 2 UUR en bellen met het restaurant waar de telefoon eruit lag werd de bestelling gebracht. Er was 1 BEZORGER voor de hele avond. Was netjes geweest als ik een berichtje had gehad dat het later zou worden bezorgd. Nooit meer hier bestellen.
9 dec 2021 om 19:23 Lekkere sushi en Surinaamse gerechten bij een restaurant.